餐厅: 忠誠茶座泰國菜
资讯:

2009-09-16 134 浏览
上次去大尾笃食左广受好评GE 意大利菜 "Luca", 今次同男友试下出名GE泰国菜 "忠诚茶座泰国菜"..食物椰青: 饮左一啖,不过都觉得好清甜,男友连D肉都起晒黎食TIM.芒果椰汁冰: 芒果有DD酸..可能唔岩时候啦..同埋好似太甜烤薄饼: 配咖哩ge不二之选!辣荳酱炒通菜: 唔错呀.辣辣地几惹味呀.不过就略为油左D.如果无咁油就PERFECT!青咖哩牛: 青咖哩好味呀.通常出面青咖哩都好稀.佢依个就做得岩岩好..唔系太"杰"又唔太稀.甜甜地又有椰香..正呀!串烧沙爹-鸡&猪: 觉得个沙爹酱都系唔系好够香.鸡&猪串烧就OKAY啦,唔系好特别.环境好彩一早(6:40PM)去到.唔洗等位7点到已经好多人o系出面等紧位o系咁热GE天气等位其实都几辛苦.入到去都OKAY,有冷气同埋D位都几疏仲要唔洗同人搭枱,有番D私人空间好又唔会催你卖单..算唔错喇!
食物
烤薄饼: 配咖哩ge不二之选!
好彩一早(6:40PM)去到.唔洗等位
7点到已经好多人o系出面等紧位
o系咁热GE天气等位其实都几辛苦.
入到去都OKAY,有冷气同埋D位都几疏
仲要唔洗同人搭枱,有番D私人空间好
又唔会催你卖单..算唔错喇!

忠诚茶座泰国菜
椰青