2022-09-29 276 浏览
秋风起 踩单车去大美督遇上惊喜西餐厅👀散叫左啲野食拼到好似一个套餐咁🤣开胃前菜拼盘 有烟三文鱼,巴马芝士,蟹肉伴青瓜,大虾配红菜头酸醋汁 红菜头汁完全无草青味 👍可能醋酸盖左阵味, 呢个汁酸酸地 真系好开胃 !配埋只虾点汁食,几好食🤤面包篮系自家制蒜蓉包同脆葱饼, 面包有轻微烟韧嘅感觉, 加埋蒜蓉好香好食 !龙虾汤 真系好好饮🔥🔥浓郁到难以笔墨形容! 重点要再讲多次!主菜 蒜香慢烧走地鸡 坚系真慢煮 先做到肉质嫩滑既效果👍 鸡皮有烧烘过加埋蒜蓉洋葱汁 认真唔错!另外叫左煎猪扒 猪扒表面有一层好薄脆嘅芝士薯蓉 芝士咸香, 猪扒松化爽口 唔鞋口唔韧架!🤤呢间小店有啲隐世感觉,我同朋友都系踩单车经过 见到有易拉架广告,所以胆粗粗试下😂😂 估唔到 都有惊喜 👍大尾笃除左烧烤,泰国野试下西餐都几特别🤭🤭
秋风起 踩单车去大美督遇上惊喜西餐厅👀
散叫左啲野食拼到好似一个套餐咁🤣

主菜 蒜香慢烧走地鸡

另外叫左煎猪扒 猪扒表面有一层好薄脆嘅芝士薯蓉
芝士咸香, 猪扒松化爽口
唔鞋口唔韧架!🤤

大尾笃除左烧烤,泰国野
试下西餐都几特别🤭🤭