(非会员)
2009-04-03 5 浏览
呢间鸡蛋仔我帮衬左好多年, 系"卖飞佛", 不过都系最近先知佢咁劲入openrice 十大人怕出名猪怕肥, 见到咁多劣评, 我要辨护下先如果各位人兴系慕名而来, 确实可能失望, 我帮衬左咁多年, 佢o既水准都几参次, 因为鸡蛋仔要好味, 实在有太多限制, 最好食就系"适当的火喉", 烧好后放一两分钟即刻食咁至好味。我试过买完行10分钟返到屋企已经唔得喇。所以咁多人排队, 佢实要大火d, 所以咪"KNOWN" do罗.. 如果佢好有心机咁整, d人就会投诉要等得耐其实佢o既鸡蛋仔系不继改进o家, 初初食都冇咁好味, 后来越来越脆, 最正系夹饼都系脆o既~~!! 试过有一次佢本来有d之前整落但冻哂, 我话想脆d, 佢见我熟客仔特登整过块, o个次真系好好食同其他出名鸡蛋仔比较,北角鸡蛋仔系最脆, 不过我觉得d味道怪怪地, 加连威老道o个间几好, 呢间最特别都系炭炉烧, 最紧要系近我, 所以帮衬得最多。希望牛下冇左之后, 佢仲揾到位继续经营, 我一定继续支持

人怕出名猪怕肥, 见到咁多劣评, 我要辨护下先