2024-02-21 1313 浏览
今日大年初四🧧祝各位龙马精神🐲身体健康🌱大吉大利🍊长食长有🥩🍗🍖话晒系开年饭🍚点都要食餐好嘅🥟梗系要同公主去饮个靓茶🫖依间莫云外墙已经够晒霸气✨去依度饮茶食开年饭🐲龙年发发发🧧金箔鲜虾饺🥟单睇个样都已经流晒口水🤤虾饺加上金箔真系尽显贵气✨留意吓虾饺角仲有几粒鱼子酱🫘咬落去脆口多汁鲜虾弹牙🍤好味京葱和牛生煎包🧅我每次饮茶都会食叉烧包🍞但系今日开年饭🧧食包都要食得豪少少🤏🏻依个生煎包咬落去和牛肉汁香味四溢🤩京葱味道冇抢和牛味🥩点缀得啱啱好👍🏻高汤海参灌汤饺🍲今日嘅重心可以话系依个灌汤饺🥟海参爽口😚配搭肉碎及灌汤饺嘅皮🥠满足晒我嘅口腔🫦高汤非常清甜💦花胶珍珠鸡🐤一大块花胶🫓糯米软绵绵☁️香而不腻😋满满的骨胶原😌手磨红米肠粉❤️净系个颜色已经够晒抢眼❤️外软内脆😋其实系红色嘅炸两🥓食过红米肠🥳今年鸿运当头😆汤浸软年陈皮牛肉球🧆牛肉新鲜👍🏻马蹄爽甜🌰同一般酒楼山竹牛肉真系差天共地🤣最后饮埋D汤龙年🐲开年午餐非常圆满🈵绝对无㶶♨️

金箔鲜虾饺

金箔鲜虾饺🥟