2023-08-07 62 浏览
同朋友食过几次水门鸡饭 仍然意犹未尽😎 所以今日趁周末 我地再次造访☺️朋友一见到新菜式- 六星鲜蟹肉炒饭 就话一定要叫😂😂 都真系几吸引 同埋冇点错佢个六星代表左6旧蟹肉 啲蟹肉好鲜甜又大旧☺️ 仲有啲炒饭又真系唔错喔 劲有镬气 也不太咸 味道刚好 加上辣辣地 🌶更出味 朋友本身唔系好食得辣都表示很满意 食块青瓜刚刚好 🥒仲清哂成碟呀 然后我就叫番招牌菜- 水门鸡饭 真系大爱啲鸡厚肉且皮薄 仲要都几嫩滑呢😆作为饭桶既我 仲要叫多饭呢😂😂个餐仲包左个胡椒冬瓜汤 胡椒味重又好香野饮则叫左 泰式冻鸳鸯 可以自行拣多奶/小奶 ☺️满足大家需要最后当然唔小得大家最爱既 芒果糯米饭🥭😆啲芒果大大旧超厚肉 且每一旧都好新鲜好甜(绝对不是加左糖水既果只甜)加上个糯米饭系热辣辣咁上 简直是一流既点品👍💕相信呢到好快就变成我地既日常canteen 👍😁

然后我就叫番招牌菜- 水门鸡饭
真系大爱啲鸡厚肉且皮薄 仲要都几嫩滑呢😆