1K
2010-05-04 19 浏览
好耐冇食lawry's. 今餐姑姐请, 我唔客气了~8点来到, 爆满, 生意好得很.d waitress 又系穿d 特色制服, 好型~唔谂喇, 今日去尽 d,食个最大的 jim brady cut! 姐姐话有16安, 杀~云讯听闻我要jim brady, 佢又要!不过未上沙律之前, 食个包先~之前有d 好 creamy, 什至有d foamy 的牛油, 已冇左,换左d cheap d 的, 姐姐话已冇旧的牛油了, 相信系成本问题吧. 但仍好食的. 姐姐之后便整沙律, 又系开苏咁, 倒d 沙律酱, 佢除左举高手倒, 仲gut 高埋脚才倒, 真系演出落力!菜都好爽脆, 但个冻义我仍觉系多余的. 俾返旧靓牛油我仲好喇... 之后个金牌切牛肉师傅便推架"钢铁侠"出现.california 约1cm 厚; jim brady 系成吋.但都不是一倍价钱, 抵食呀!都几多肥, 但冇肥又会roast 得干. 所以仍ok 既.肉质唔洗讲梗系正, 冇筋, 有口感, 多肉汁!d 薯蓉又系正, 好fine 好fine 的; 加上有gravy, 大猪女友食多成碟.反而最多人唔食晒系yorkshire pud
好耐冇食lawry's. 今餐姑姐请, 我唔客气了~
8点来到, 爆满, 生意好得很.

d waitress 又系穿d 特色制服, 好型~
姐姐话有16安, 杀~
云讯听闻我要jim brady, 佢又要!

不过未上沙律之前, 食个包先~

之后个金牌切牛肉师傅便推架"钢铁侠"出现.
但都不是一倍价钱, 抵食呀!
都几多肥, 但冇肥又会roast 得干. 所以仍ok 既.
肉质唔洗讲梗系正, 冇筋, 有口感, 多肉汁!
反而最多人唔食晒系yorkshire pudding. 可能有d 㶶, 少许硬.
sorry white balance唔o岩,影到好灰暗...