2016-03-28
今日谂唔到食咩,就同朋友落楼下大排档食野,其实想试好耐gas炉串串烧好内,但系又无机会,今日岩哂 黎个二人世界。虽然系大排档,环境不过不失,都干净卫生。佢串烧种类好多,丸类有四五种 牛丸猪肉丸最弹牙爽口,肠类都有鸡肉 红肠 司华力,蔬菜类选择亦唔少,猪牛鸡羊肉冇走鸡,亦有蕃薯面包呢d饱肚类。 我最钟意食多春鱼,鸡软骨,金菇包。 鸡软骨食左起码十串 烧起来又脆又爽口 咸咸地 正。 睇下条多春鱼烧得几靓。唔腥又脆卜卜。加埋麻辣酱 yummy! 金菇包就淡咗少少 少少蒜味,但系佢有粉丝都唔干,正~ 其实今餐既精华所在系个麻辣酱。呢到啲食物非常好,入部野唔咸,可以比我地自由落调味料,想辣,想咸,想点自己话事~佢个酱好香,少少辣少少麻,但好惹味,十个赞。 饮品包2罐,汽水蒸馏水自取。啤酒就要另外买。每人食左几十串 饱饱。埋单$118 抵到呢!
我最钟意食多春鱼,鸡软骨,金菇包。
金菇包就淡咗少少 少少蒜味,但系佢有粉丝都唔干,正~