2024-10-03 404 浏览
同朋友上网search到依间,见到咁多好评就嚟试吓坐低咗劲耐先上咗一碟香辣鱼皮,前菜我都已经唔讲咩评价第一碟嚟咗黄金鱿鱼,劲厚粉啲鱿鱼又硬,只系食到浸油炸味,根本就好似叮出嚟咁,好啦咁我等其他𩠌,上菜10分慢,唔同姐姐反映叫佢跟一跟,都唔会上菜然后就上咗第二个前菜,盐焗鸡脚,简直系离谱,未试过食一只鸡脚就停手,鸡脚好似白灼之后就咁倒啲汁上去就算,10分难食,真系好似食紧热水烚鸡脚咁然后再上豆豉鲮鱼油麦菜,佢连呢碟𩠌都可以难食,油麦菜好硬又冇味,完全冇镬气,竟然系得豆豉鲮鱼有味有个菜式写住拔丝菠萝咕噜肉,一嚟到: 何来拔丝?咕噜肉好似啲僵尸肉咁,入边系硬嘅,真系无话可说连个粟米鱼肚羹,都可以好稀,最基本嘅白饭,好似系琴日嘅隔夜饭,硬到有饭焦咁未试过去一间大排档体验咁差,真系好后悔冇影低张相!到最后埋单见到$982,真系更加嬲!完全唔值呢个价钱,简直系贴钱买难受,今日系第二日,谂起呢餐饭真系好浪费食物,希望佢哋唔好浪费食材,改善一下厨艺,唔好令到食客失望!自费的食客上。
同朋友上网search到依间,见到咁多好评就嚟试吓

坐低咗劲耐先上咗一碟香辣鱼皮,前菜我都已经唔讲咩评价

然后就上咗第二个前菜,盐焗鸡脚,简直系离谱,

自费的食客上。
2024-10-02