2024-08-05
呢一间位于尖沙咀嘅酒吧,有一大班钟意掟飞镖嘅熟客!气氛长期都好热闹,钟意热闹或者掟镖嘅朋友一定唔可以错过😎😎除咗饮酒同埋玩之外,呢度仲提供非常多款式嘅嘢食,究竟有几多?!就系多到连打冷都有啊!鲜味蚝仔肉碎粥 🦪 $59佢哋嘅蚝非常大只,根本唔系蚝仔🙈而且好新鲜,食落好鲜甜嘅!$59嘅份量都好大碗,两个人share都好够!个粥入面仲有啲鱼干,可以增加风味同口感!😋😋必食潮州煎蚝饼 🫔$88蚝饼即叫即煎非常香脆,而且唔会太过油腻,用嚟炸蚝饼嘅油食落都唔似会系咁翻炸嘅千年油,难得呢度有呢啲菜式,当然唔可以错过啦!虾酱粉丝蒸鲜鱿🦑$78鱿鱼好新鲜,咬落好脆口,加咗虾酱咸香味十足,而且鱿鱼嘅份量比我想像中多!😋梅菜扣肉煲🐽 $78 呢度嘅梅菜扣肉煲冇出面嘅咁肥腻,而且仲冇咁咸添,但系都唔影响佢做白饭小偷嘅地位!白饭$15饮品方面,佢哋有好多多款唔同嘅Cocktail选择,我就拣咗好睇又好饮嘅士多啤梨Mojito🍹!
鲜味蚝仔肉碎粥 🦪 $59
必食潮州煎蚝饼 🫔$88