2022-09-10 248 浏览
之前经过见到呢间小店大排长龙,知道一定有隐世美食😊所以今日早啲去等位😜睇返餐牌,选择都几多,当中不乏一啲食材昂贵嘅item,但价钱非常合理,而且每月仲有特选item系惊喜优惠价🤩热情果梳打及菠萝梳打~玻璃樽装嘅雪碧,已经比寻常嘅好饮,配上甜丝丝嘅菠萝同热情果香味,果真冇令我失望😍墨鱼手指拼鱼腐~鱼腐外脆内软,莫名地有一种幸福感,墨鱼手指则非常弹牙~配上酱汁有画龙点睛既效果😋真·「盛」龙虾汤泡饭套餐~龙虾嘅直径可以大过碗嘅口径,只系卖相已经赢咗九条街,配上其他海鲜衬托,用「丰盛」形容一啲都不为过!汤嘅味道更加充满海鲜嘅鲜味,只系食海鲜已经够晒饱🫣鲍鱼花胶螺头鸡煲翅~只系呢个名,已经知道汤底会极其香浓鲜甜,用料非常充足,而且尺寸系我意想不到,用了整整半只鸡,净系食鸡髀已经非常满足,将饭放入汤中,吸收其精华,再配上花胶、鸡丝,真的令人回味无穷😍