2018-01-12 79 浏览
知道屋企附近开咗间新嘅Cafe ,所以就专登去试吓,今晚星期五入到去都有位坐,环境好舒服,个场好大,好有空间感。晚市有做套餐,我哋每人叫咗一个套餐之外再加小食每个套餐会送黑松露野菌汤再加多士,一饮就知个汤好坚,真系饮得出粒粒菇嘅味道,唔系一般粉开出来的,旁边都有两款味道嘅多士,算系几有诚意麻辣大虾意粉$128,我哋特登点咗小辣,对我哋唔系太食得辣来讲都有少少辣,但系味道记得意,算系中西式嘅fusion菜,旁边仲有大虾,几弹牙黑松露大啡菇意粉$138,忌廉汁好足够,沾满在意粉上面,而且食落都好重黑松露嘅味道,意粉够弹牙,而且大啡菇劲juicy 风沙鸡翼配薯条$48 ,小食都几抵食,鸡翼炸得够脆,而且薯条热辣辣,上面仲见到有薯仔皮,啱晒我呢个钟意食炸嘢嘅人饮品我哋都叫咗花茶,两款花茶都好好饮,不会太甜,而且有淡淡的果香味甜品点咗柠檬挞,柠檬够酸,好开胃,而且份量啱啱好,细细件作为饭后甜品分量刚好另外点左一个D24大菠梿$48 ,一嚟到已经闻到劲重榴梿味,好香呀!上面系满满嘅榴梿蓉,出奇地同菠萝包好夹,上面仲有榴梿雪糕,成个package真系好啱榴梿迷

晚市有做套餐,我哋每人叫咗一个套餐之外再加小食