2024-11-12
好耐冇黎元朗😆今次拣左黎食呢间葡萄牙风蓝白cafe✨当然系为左佢嘅开心果而黎💚不过其他食物都好高质😋✨Brava Brunchin $138呢个All Day Breakfast好丰富😝有烟三文鱼 牛油果 焗豆 炒蛋 大啡菇 香草薯粒 蕃茄 同半个贝果 ~ bagel仲可以转蓝莓味/墨西哥辣椒我地拣左原味 烟烟韧韧 入面搽左cream cheese 自己夹埋all day既配料黎食😆✨Black truffle scrambled eggs Croffle $78睇条片都见到喷哂烟😚通常食croffle都会拣甜食 今次咸食非常有惊喜😛黑松露蛋好香滑 最重要系啲蛋放系croffle上面都冇令佢变腍! 劲酥脆好食食🤤最正既配搭系松露蛋 烟三文鱼同牛油果croffle😍✨Basque Cheese cake - Pistachio $78必食啊呢个开心果巴斯克 2个人分啱啱好 自己食哂亦得😛同上次老公整比我既开心果巴斯克一样咁浓郁同足料💚✨Green Green $68日本开心果x若竹抹茶制成嘅Green Green 双赢😝虽然唔系好浓个只但开心果同抹茶balance得啱啱好🙌🏻✨Mocha
✨Brava Brunchin $138
✨Green Green $68
✨Mocha $46
可以拣nutty/fruity 我地拣左nutty 咖啡好浓郁 甜度啱啱好😌