2021-07-10
午餐价钱好抵食,蒲烧鳗鱼滑蛋盖饭($48)跟餐饮冻柠茶(+$3)。个貌相好吸引🤩,鳗鱼好大块,系日本餐厅叫鳗鱼定食应该要超过$100,但呢到咁大块都只系$50以内。以前我系唔中意食鳗鱼,食日本野都唔会叫鳗鱼寿司食,但呢个鳗鱼饭令我对鳗鱼彻底改观。个汁捞饭都好好食,加埋滑蛋🍳多左一重口感,令到个饭更加好食。配菜有沙律菜🥗加芝麻酱,开胃得黎又好食。个饭底🍚超多,叫左少饭都好似冇少到咁,所以好多地盘工人都黎食,又平又大份。😋午餐价钱好抵食,蒲烧鳗鱼滑蛋盖饭($48)跟餐饮冻柠茶(+$3)。个貌相好吸引,鳗鱼好大块,系日本餐厅叫鳗鱼定食应该要超过$100,但呢到咁大块都只系$50以内。以前我系唔中意食鳗鱼,食日本野都唔会叫鳗鱼寿司食,但呢个鳗鱼饭令我对鳗鱼彻底改观。个汁捞饭都好好食,加埋滑蛋多左一重口感,令到个饭更加好食。配菜有沙律菜加芝麻酱,开胃得黎又好食。个饭底超多,叫左少饭都好似冇少到咁,所以好多地盘工人都黎食,又平又大份。