2018-11-26
经过西贡市中心 唔知食乜好 就去自家面到试下佢~ 本身谂住净系食米线就算 点知系佢个menu到见到竟然有馅饼同埋饺子食㖞😋😋我地叫左榨菜猪肉馅饼、猪肉饺同埋杂菌手工面 (胡椒汤底)!杂菌手工面 我地叫左小辣 都已经好辣 但佢个胡椒汤真系好好味 佢既胡椒味好浓 有少少似三哥既煳辣 但佢既胡椒味再重啲 好赞😋👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻馅饼真系出乎意料中既好味!佢个皮真系好松脆 而且里面啲料非常多 个饼热辣辣超好味 我地嗌左小辣 但系都偏辣 但个饼唔会好油 岩岩好 赞👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻最好就系个猪肉饺 就咁食就普通猪肉饺 但点左佢个醋就生色不少!总括黎讲 佢既食物CP值极高 又大碟价钱亦都好平 2个女仔去 一碗面share都超饱👍🏻😋不过地方唔大 同埋有啲逼 如果拎住好多野既话 去食会有少少麻烦~