想chill唔使一定入西贡,可以去马鞍山海滨旁家西贡🫶🏻环境好舒服,又可以带狗仔🐶又可以吹海风☺️食物质素仲要很不错😋😍🤩♥️🐶PET friendly🐶♥️🤩烧美国顶级牛小扒伴酸种面包🐮牛小扒肉质好滑嫩,而且油香味浓,非常好味。焦糖洋葱索哂d汁,煮得恰到好处。而酸种面包唔会干身,面包边亦都无好硬,呢三样嘅配搭非常perfect😋🤩美式班戟伴鲜杂果配糖浆🥞打卡一流😍甜味适中,唔会死甜,热辣辣😋🤩炸鱿鱼圈完全唔会炸粉多过乜咁,即叫即炸,鱿鱼圈又系必叫🤞🏻🤩冬阴功大虾意大利粉🍝呢个真系惊喜,冬阴功味道真系做足俾你,唔系求其整,冬阴功𠮶啲味系可以🤩心太软我至爱,卖相好睇之余,又要好食嘅甜品🍮🤩绵绵鲜奶朱古力🍫🤩焦糖脆脆朱古力🍫影得👍🏻饮得👍🏻食得👍🏻两杯野饮都好足料,要棉花糖嘅有棉花糖,要焦糖脆脆嘅,劲多焦糖脆脆😍可以讲话冇缺点,唯一缺点就系太full,某程度上佢都系一个甜品咁滞🤣

🤩烧美国顶级牛小扒伴酸种面包🐮

🤩美式班戟伴鲜杂果配糖浆🥞
打卡一流😍甜味适中,唔会死甜,热辣辣😋

🤩炸鱿鱼圈
完全唔会炸粉多过乜咁,即叫即炸,鱿鱼圈又系必叫🤞🏻

🤩冬阴功大虾意大利粉🍝

🤩心太软
我至爱,卖相好睇之余,又要好食嘅甜品🍮

🤩绵绵鲜奶朱古力🍫
🤩焦糖脆脆朱古力🍫