2020-09-10 84 浏览
老豆话好耐冇饮茶,见佢之前都好乖冇自己走出去饮茶同食野,见家下情况好D,就带佢去饮个早茶,大饮大食一番,等佢老人家开心下先LA呢到系大埔既中心位置,都好方便,之前一直我都冇来过,老豆话想去呢到,觉得佢好坐同够大,可以慢慢食,好LA~就下佢,跟老豆去食吧。环境都真系几好,都枱枱都有人坐,之间都有好多空间,所以就唔会觉得危险。点心就梗系要食叉烧包同虾饺,呢两款都几好食~!够晒热同新鲜,虾饺皮都薄而且都足料。另外佢D孖宝都真系好平,所以都叫左个凤爪排骨饭,加多个点心,都要$28~,真心平,而且味道都唔错OY.饭既份量刚刚好,又唔会太咸, 我LIKE我又想食海哲青瓜,之后又疯狂地叫左肠粉、潮州粉果,棉花鸡.....我觉得自己都好CRAZY~~好似我仲兴奋过老豆咁. — 在大日子酒家

2020-09-08