2019-12-31 850 浏览
原来人老咗,真系唔系咁容易适应生活嘅小转变😏就算系 #返工、#买早餐 咁少嘅事,对 #小秘书 嚟讲都有啲R头🤪 以往有 七手八脚萌店长 为我安排 #健康早餐,不过11月之后,已经好耐无食过😑 搬咗过嚟,我间中都有做嚟比自己食嘅,不过返工时候,又点会成日咁得闲吖😑今日见反正迟到,就一于买个 #大早餐 慰劳吓自己😅 呢头无咩选择,见 Co:eat Space 共食荟 外表都几干净,就试吓啦。谂住简简单单买个#仿鲍鱼丝火腿通粉 啦,点知个餐原来仲跟埋 #煎双蛋、#迷你猪仔包、#热饮。#猪仔包 外皮脆脆地,配埋薄薄一层#牛油,够哂饱肚😚 不过 #师傅 居然独立用个 #外卖胶盒 装住对 #煎双蛋,虽然系可以保持 #蛋黄 #流心,但系都真系几唔环保😅 至于碗 #通粉,#仿鲍鱼丝、#火腿 够哂足料,但系 #师傅 似乎加咗 #大量味精 喺汤里面,好咸啰😰

2019-12-30
$35 (早餐)