2024-09-21 389 浏览
今日约左朋友泥左元朗系形点念住揾野食,上Openrice睇完食评本身都有啲却步. 但行左一圈又念吾到食咩就胆粗粗入左去, 见冇乜人本身都担心紧系未伏同朋友叫左个吉列猪扒大虾生豪二人餐$438 本身觉得偏贵 但野食出到泥就觉得对得起价钱.首先, 落完单职员就攞左个芝麻俾我地, 等野食既时候, 一路倾计一路挽都几好挽, 野食泥到职员都好细心介绍每一种汁酱既食法, 而且原来依到饭同沙律菜可以不断加, 讲番野食,块猪扒又吾会偏肥, 我觉得肥瘦适中, 食落又吾会话干, 之后只虾都算大只, 啲肉质都几弹牙, 我同朋友都忍吾住一人加多一只. 蚝就不过不失, 佢地啲沙律菜真系好好食, 问番职员, 佢地话系每日即刨确保新鲜. 另外值得一题, 依到啲职员个个都好nice , 我见隔离枱有个小朋友, 啲职员经过都会陪佢挽, 食完饭仲有小礼物小朋友即刻乖晒, 真系帮轻左啲家长. 下次都可以带埋小朋友泥.

蚝就不过不失,
2024-09-18