今天同男友去了将军澳行行 ~~因为没有食午餐, 所以早d食晚饭. 今次就选择汉阳楼. 它给我的第一感觉就是好像 "汉阳苑" !!传单写有好多野食 韩国, 日本, 泰国 ~~ 不过样样都没有特别和好有特别好味 !!寿司 :腐皮本来是我同男友好喜欢食的, 但因为d饭太多啦~~其他寿司都有同样问题. 汤 :见到都唔想试, 所以没有饮过.餐前小食 :有好多种. 多数都是韩国前菜 !! 味道方面只有芽菜同大豆芽叫造食得下 其他都没有特别, 其一个炒粉有d怪味 !!! 热食小菜 :食完都唔记得有什么啦 !! 只知道第一时间去取, 因为肚饿 不过我记得d食物都唔热, 我还放上个烧烤炉返热. (是不是好好笑!!)烧烤 :好多食物都没有味, 而且好易"烧蕉" . 不过, 他们的员工都好好人, 叫佢换就换都几好 我觉得d牛肉方面都几新鲜同好味 甜品 :可以我对甜品的要求特别高, 全部甜品都好差 只有雪糕食得下. 但是味道只得 绿茶 & 香葫.一句都尾都是没有特别的, 加上食野时间有短得 1个半小时. 就会叫你埋单. 点解唔可以早十五分钟提下个客先. 埋完单就即刻收野.................
今天同男友去了将军澳行行 ~~

寿司 :
腐皮本来是我同男友好喜欢食的, 但因为d饭太多啦~~
其他寿司都有同样问题.

汤 :
见到都唔想试, 所以没有饮过.

餐前小食 :

其他都没有特别, 其一个炒粉有d怪味 !!!

热食小菜 :
食完都唔记得有什么啦 !! 只知道第一时间去取, 因为肚饿

烧烤 :

我觉得d牛肉方面都几新鲜同好味

甜品 :
可以我对甜品的要求特别高, 全部甜品都好差
只有雪糕食得下. 但是味道只得 绿茶 & 香葫.

一句都尾都是没有特别的, 加上食野时间有短得 1个半小时. 就会叫你埋单. 点解唔可以早十五分钟提下个客先. 埋完单就即刻收野.......................
冇d礼貌, 我都未食完桌上d野 !!

2009-07-12
  • 没有可以推介的菜