2022-01-06 118 浏览
听日又唔比堂食啦,今日最后一日堂食,当然走去屋企附近食鸡煲啦!几个朋友仔都话呢间新开鸡煲唔错,原先𠮶间试过,实属一般!见到餐牌有肥肠鸡煲,一定要试下啦!我地叫咗一只鸡,中辣,两个人食!老细话装鸡煲嘅煲借咗出去,唯有攞烤鱼个煲来装!咁无法啦!应该唔影响嘅~肥肠鸡煲来啦!!颜色靓仔、味道偏咸,鸡唔算腌得好入味,猪肠好肥美,辣味适中,猪肠都多猪肠好肥美!差不多个个都大大旧咁!老细同员工会周不时行过来睇下个火,呢样几细心!会担心你啲鸡老得济唔好食!讲返只鸡,好大只,肥肠比想像中多好多,食极都有😂😂我一早饱咗 ,但觉得唔再叫啲嘢食好似哂咗🤣嗌咗个牛颈脊!一啖落去,爽!唔算肥美但有牛味!还可以~薄薄地~唔喜欢太肥嘅可以叫~个人觉得可以嘅!额外叫咗两个素菜呢两个无咩特别啦~正常嘢!但份量真系好足!豆腐都系$20,抵嘅~最后埋单$653~系抵食嘅! 会再返转头食个肥肠😋😋
猪肠好肥美!差不多个个都大大旧咁!
麻辣鸡肥肠煲

老细同员工会周不时行过来睇下个火,呢样几细心!
会担心你啲鸡老得济唔好食!
讲返只鸡,好大只,肥肠比想像中多好多,食极都有😂😂
我一早饱咗 ,但觉得唔再叫啲嘢食好似哂咗🤣嗌咗个牛颈脊!
牛颈脊
海带
最后埋单$653~系抵食嘅!
会再返转头食个肥肠😋😋