2023-10-18
佢哋嘅蛋包饭性价比很高! 值得推介系香港要揾到有质素的餐厅(不论是便或贵)真的愈来愈困难…很多都是混水摸鱼.有时揾到啱食嘅餐厅真系好感动😭所以我决定写第一篇食评☺️我很喜欢他们有提供蛋包菜嘅选择. 可以满足哂我系街食嘢嘅需求 - 大量蛋白质 + 菜. 可能新开张. 有啲菜式未有提供. 今次我选择左咖哩汁配牛腰肉蛋包菜. 咖哩汁consistency 适中, 可以黏在一丝丝金黄色的蛋上, 再夹上一块带有烧烤味的牛腰肉. 蛋香配上牛肉香. 真系Bravo 嘅combination 🫶🫶🫶我花了点时间才找到地点. 其实佢系K11 Select area最入, 建议餐厅直接写K11 Select. 性价比: 5/5 价钱: 4/5 (好似$150 有找, 包 ☕️)环境: 5/5 (够阔落, 有自然光)服务: 3.5/5 (有进步空间)希望香港可以多啲有质素嘅餐厅. 不只是打卡only.
有时揾到啱食嘅餐厅真系好感动😭所以我决定写第一篇食评☺️
性价比: 5/5
价钱: 4/5 (好似$150 有找, 包 ☕️)
环境: 5/5 (够阔落, 有自然光)
服务: 3.5/5 (有进步空间)
希望香港可以多啲有质素嘅餐厅. 不只是打卡only.