2024-07-21
嚟到荃湾西如心酒店 Café Circles 享受美味嘅 今次系✨仲夏亚洲鲜味盛荟✨主题 自助餐,每道菜式都有亚洲风味~加上奢华海鲜🦞盛宴,当中包括🍴 酱油冰镇金螺🍴清新入味;层次丰富的🍴泰式蓝青口🍴,辛香与鲜味完美结合;🍴星洲炒蟹🍴以其浓郁的味道和滑嫩的质感,每一道都非常美味,忍唔住食完再食😋除咗海鲜为主题嘅菜式,仲有亚洲经典菜,例如波儿最爱嘅🍴台式红烧牛肉面🍴, 爸爸必食嘅🍴海南鸡饭🍴,鸡肉鲜味十足😋仲有必定要试下🍴人参鸡汤🍴,滋补养生浓而不腻💕自助餐中甜品系重要环节!!今次甜品主题系妈妈最爱嘅🌟榴梿😍果皇系亚洲甜品扮演重要角色!🍴榴梿班兰蛋糕🍴层次分明,轻柔的班兰与浓郁的榴梿完美结合。🍴榴梿糯米糍🍴外皮柔软,🍴榴梿芝士挞🍴则是口感滑顺,榴梿与芝士的香气交织😋当然仲有其他美味甜品🍮唔食榴梿都仲有大把选择大家一定会觉得带小朋友食自助餐唔抵,小朋友食得少,但今次大家一定要把握机会‼️‼️🌟由即日起至 2024 年 8 月 31 日,每位成人以正价享用自助晚餐,即可 携同一位 3 至 11 岁的小童免费用餐‼️🌟🌟如果于 Nina Boutique 预订,可享自助午餐、晚餐及午后自助餐高达六八
🌟如果于 Nina Boutique 预订,可享自助午餐、晚餐及午后自助餐高达六八折优惠‼️🌟
#荃湾美食 #自助餐推介 #亲子餐厅 #美食推荐 #海鲜 #亲子好去处
#节日必去