2022-11-25
今年Daddy生日,我哋特登book咗佢最钟意食嘅三希楼同佢庆祝。之前我哋都系要去半山先食到,而家喺铜锣湾开咗。就唔使再去到咁远😍😍非常之好!🐔三希楼吊烧鸡 $428 🐔Daddy话生日唔可以冇鸡🤣呢度嘅吊烧鸡劲好食。鸡皮同脂肪都烧到脆卜卜,但鸡肉就好嫩滑,咬开仲有好多鸡汁流紧出嚟。而且🐔鸡肉腌到好入味,但唔会太咸。非常好食。🫑泡椒石锅田鸡 $268🐔卖相好吸引,石锅入边有劲多田鸡。每一件都劲饱满。肉质仲好弹牙,一啲都唔鞋口。加埋🫑泡椒一齐煮,令到田鸡嘅味道更加鲜甜。Daddy劲钟意😍🫑青椒青香鱼 ( 大 ) $488🐟呢个菜名真系冇得弹。闻到已经流晒口水。成个窝都有好香嘅青椒味。🐟鱼肉索哂青椒嘅精华,令到鱼嘅味道更加鲜甜。🍜面条爽口弹牙。加埋汤汁一齐食。滋味非常!呢餐真系大满足!Daddy 食得劲开心!话希望下年生日再嚟多次😍
🐔三希楼吊烧鸡 $428 🐔
🫑泡椒石锅田鸡 $268🐔