2024-10-17
好耐无食韩烧啦😋呢日去左济州烧肉食堂试下近排个个都叫既一级五花肉套餐,听个名系咪以为得猪肉呢?其实呢个餐有齐哂猪,牛,鸡同海鲜架啦!跟餐仲会送埋一份三色头盘,而其余既小菜、炉边烧泡菜蛋同埋粟米芝士就可以再添加。烧肉包括:🔹一级五花肉🔹和牛牛五花🔹安格斯牛外裙边🔹牛小排🔹一口鳕鱼肉无货转左做鳗鱼🔹苹果梨汁鸡肉另外仲有一份薯仔排骨汤所有肉类都好有质素,个人最中意食一级五花肉,烧到啲油花出哂黎又有小小焦香,用黎整生菜包食一流。薯仔牛骨汤有惊喜,估唔到咁好饮同埋啲排骨炖得好腍好入味,如果有碗饭就更加不得了😋仲想分享一下因为我食野期间唔小心倒泻左杯野饮搞到周围都系,多谢店员即刻过黎帮我手清理现场,同埋佢地个个都面带笑容劲nice, 服务态度十分之好,再次讲声谢谢同埋唔好意思🙏🏻@jeju_bulgogi 📍北角渣华道123号北角汇2期2楼210号舖#济州烧肉食堂 #Jeju_bulgogi #韩烧 #烧肉 #韩国菜 #韩国餐厅 #韩国烧烤 #韩牛 #济州黑毛猪 #吃喝玩乐 #食玩训 #美食 #hkgirl #hkig #instafood #foodie #hkfoodie #reels #re
烧肉包括:
🔹苹果梨汁鸡肉
另外仲有一份薯仔排骨汤
@jeju_bulgogi
📍北角渣华道123号北角汇2期2楼210号舖
#济州烧肉食堂 #Jeju_bulgogi #韩烧 #烧肉 #韩国菜 #韩国餐厅 #韩国烧烤 #韩牛 #济州黑毛猪 #吃喝玩乐 #食玩训 #美食 #hkgirl #hkig #instafood #foodie #hkfoodie #reels #reelsinstagram