2018-05-23 88 浏览
今日系我女人生日,咁梗系要带佢去食吓D好野,女人话无论如何都一定要去祟光买个袋先,所以就当然要系返附近食先得喇!上网揾左阵就揾到呢间靓靓地既火锅店,真系岩晒一向喜欢食中菜既女人,问左佢后佢都话好~买完袋后我已饿到反艇,于是就快步拉住女人行,电梯一打开味道未算大真系好,环境更富中国清雅古尚风格,座位都很阔,感觉几舒服,之后当然就系丧叫食物先得喇!我地叫左个芫茜皮蛋拼麻辣汤底另外仲order了海虾、香菇贡丸、手打牛丸+牛肉拼盘,每碟份量都好足,食物质素仲好新鲜,望得出食得出系新鲜野黎!虾肉弹牙又味鲜,贡丸唔会全部系粉,食得出入面既菇香味道,牛丸更超爽口又牛味浓郁,食得女人都话超级好味~~~碟牛肉拼盘更系不等之了咁爆正!无论是牛颈脊,还是肥牛粒,甚至系牛脷片都是超浓肉香,肉质结实无根,每食一啖都觉得系享受紧!总括黎讲性价比高,可以再黎食过

总括黎讲性价比高,可以再黎食过
2018-05-14
庆祝纪念