2023-03-06 513 浏览
朋友外地回港,三年冇见,梗系要带佢食好嘢,见IG有介绍呢间日本餐厅,都有几多选择,就拣咗呢度。朋友想食寿司,所以就拣咗10件寿司嘅「木」,我就拣咗「雪」,有刺身又有寿司,啱晒我呢啲心多多嘅人😋先上前菜,有两款,一款系螺,另一款系好似海藻嘅小食,酸酸甜甜好开胃👍🏻跟住刺身部份,点提推介𩽾𩾌鱼肝,超!级!美!味!食完香味仍留在口中!另外,Toro也很好吃,完全冇筋,入口即溶!赞 👍🏻 跟住寿司也很出色,有一款师傅说是该店的招牌,有虾、鱼子酱、配上金箔,炸紫菜,卖相相当吸引,食完更是一试难忘,多重口感,超好食😋 初时谂住每样嘢几款,仲惊唔够,点知结果饱到反艇🤣 朋友都说10件寿司再加熟食已经好够饱。而家一间日本餐厅刺身和寿司要新鲜已是基本要求,难得的是连熟食也一样出色。以呢个价钱,我哋都觉得大满足!

初时谂住每样嘢几款,仲惊唔够,点知结果饱到反艇🤣 朋友都说10件寿司再加熟食已经好够饱。而家一间日本餐厅刺身寿司要新鲜已是基本要求,难得的是连熟食也一样出色。以呢个价钱,我哋都觉得大满足!
2023-02-25
$2000 (晚餐)