2021-04-17 544 浏览
来到大澳呢间😎曾经上过 Netflix 节目📺嘅 cafe,明显系食🤩气氛同环境。系呢间 cafe 入面望👀出去全部都系大澳特色🏠棚屋,感觉好☺️休闲。餐厅入边其实环境好细🙈,只系得几张枱🍽,我嘅座位🪑隔离就已经系呢排梯🪜,我喺呢个角度望落去🥶都有少少惊😂。我哋叫咗呢个🦀蟹肉蟹膏意粉🍝,口味其实几清淡,蟹肉蟹膏🦀唔算多,味道OK鲜味,整体不过不失。Apple Crumble 🥧个样同平时出边啲Cafe差唔多。呢个🍎Apple Crumble 🥧都几香肉桂味,唔算太甜,几好食。Cheese 🧀 Cake 🍰 正常芝味,比较 soft,亦都 ok smooth。总结而言,你呢度都系主要 hea 吓😎吹下海风睇吓景,嘢食质素一般,而且定价💰相对比较进取。

下午茶