2023-12-28
今日黎食呢间荃新天地嘅炑八韩烤,就系为左试佢地新出嘅鱿鱼游戏套戏同打个靓卡,喺openrice book位仲有88折添架😁套餐本身系2人餐黎,价钱$758,当然包左大大条鲜鱿鱼🦑 食落弹牙有鲜味。另外仲有2份牛肉,一份系和牛牛肋条+月见牛腹肉,一份系安格斯外裙肉,我觉得各有各好味,安格斯薄切烧几下就食得,外边嘅肥油仲有少少脆,和牛就厚实d牛汁更丰富👍🏻其他烧物仲有鸡肉,肠仔,鱼柳,五花肉,同少量蔬菜。最紧要嘅系锅边嘅蛋浆,芝士粟米,同其他配菜都系无限refill,我当然唔输蚀食左几round蛋同芝士啦😁最后见crossover套餐有得加配椪糖曲奇雪糕🍨($38),制作有心思系参考番套戏嘅曲奇造型👍🏻