🍽️ 冻肠拼盘+特制红虾两只为左同Lisba庆祝生日,我哋要叫个二人套餐,包咗前菜,有西班牙冻肠配芝士🧀好开胃,再加咗两只红虾,个虾好有鲜虾味,再配埋浓浓嘅龙虾汁😋好味道!🍽️ 厨师沙律+是日餐汤沙律都有好多只大虾,而是日餐汤系蘑菇汤,蘑菇汤味浓,沙律够晒Freshhhh,仲有咁多只虾,未开始食都食到饱啦😌🍽️ 烧烤酱猪肋骨太耐冇食过Lisba整嘅猪肋骨😋呢个猪肋骨系我好想食嘅其中一个主菜,估唔到呢个猪肋骨烧到好惹味,仲有大量嘅脆卜卜嘅薯条比薯条仔Lisboy食😂🍽️ 鸡肉西班牙饭而Lisboy都食得嘅鸡肉Risotto😋连铁板上热辣辣,个饭已经炖到入晒味,再加埋原粒鸡肉,真系够晒好味,仲要系连皮新鲜鸡肉😍真系有惊喜!🍽️ 朱古力心太软+西班牙油炸鬼今晚嘅主打系朱古力心太软,除咗有大量嘅士多啤梨同生果比Lisboy之外,仲有庆祝生日牌同埋蜡烛,依家无论边个生日都系Lisboy帮手吹😂🌬️朱古力心太软外脆内软,个流心朱古力配埋啲新鲜生果真系绝配,二人套餐包咗一份西班牙油炸鬼,都系好怀念嘅味道,大量朱古力酱正呀🤤🍽️ 西班牙柠檬啤酒 + 花海不得不提就系而家佢哋嘅happy hour叫呢杯西班牙柠檬啤酒

🍽️ 冻肠拼盘+特制红虾两只

🍽️ 厨师沙律+是日餐汤

🍽️ 烧烤酱猪肋骨

🍽️ 鸡肉西班牙饭

🍽️ 朱古力心太软+西班牙油炸鬼

🍽️ 西班牙柠檬啤酒 + 花海
不得不提就系而家佢哋嘅happy hour叫呢杯西班牙柠檬啤酒只系$38 / 1杯🍻甜甜地好易入口!我就叫咗杯靓靓嘅signature嘢饮「花海」,蓝色嘅菊花梳打,够晒清凉,真系味觉同视觉嘅享受😍成餐饭色香味俱全!

依家仲做活动有小食同野饮送、全单88折!
  • 鸡肉西班牙饭
  • 烧烤酱猪肋骨