2019-05-03 27 浏览
好耐都冇去过cafe玩board game喇一大班人梗系要拣d坐得舒服,野食梗系要够丰富食得够饱啦😗😗😗今次我就试咗party set B,真系食完唒全部小食都已经饱咗一半。店员会将食物分批分批上,所以所有食物都系热辣辣架👍🏻👍🏻👍🏻————————————————————————🧡田园沙律配日式芝麻酱🥗有种好fresh好健康既感觉,沙律菜几新鲜————————————————————————小食有齐8款分别🍟🍢🧀🧡吉烈珍宝虾🧡粟米墨鱼🦑块🧡蜜汁鸡肉串🧡蜜糖鸡翼🧡无得输芝士薯条🧡芝士汁焗蔬菜🧡惹味咖哩角🧡泰式猪颈肉真系好少可比你试唒所有款式,我最推介芝士薯条🍟刚刚炸好的薯条配上热减溶了的芝士,真系劲好味丫😍😍😍咖哩角十分香脆、蜜糖鸡翼都好入味架。————————————————————————主菜都可以选择2款,由于我地一入到cafe好肚饿的关系,点咗2个都系饭😂😂😂🧡鲜茄焗香茅猪扒饭呢碟真心有惊喜,好味过一哥猪扒饭🤭🤭饭沾满了茄汁香芝士,入口香浓,而且猪扒份量好多,唔洗担心唔够分👍🏻👍🏻👍🏻🧡黑松露海鲜意大利饭海鲜有海虾、蓝青口、鱿鱼🦑和蚬肉,可惜不太入味,相反意大利饭味道不错,有香
好耐都冇去过cafe玩board game喇
🧡田园沙律配日式芝麻酱🥗
有种好fresh好健康既感觉,沙律菜几新鲜
小食有齐8款分别🍟🍢🧀
🧡惹味咖哩角
🧡泰式猪颈肉
🧡鲜茄焗香茅猪扒饭
🧡黑松露海鲜意大利饭
海鲜有海虾、蓝青口、鱿鱼🦑和蚬肉,可惜不太入味,相反意大利饭味道不错,有香喷喷的黑松露味。
————————————————————————
同朋友吹水饮品都好重要架,因为会倾到口水都干🤪🤪🤪
🧡芒亨(芒果🥭蜂蜜)
🧡青苹果🍏菠萝🍍
呢款系是日特饮黎架,又真系几特别㖞😋饮到淡淡菠萝味,感觉好消暑好清爽🥶🥶🥶
————————————————————————
最后最后,仲有甜品荔枝味糯米糍🤤🤤🤤真系好多野食呀,一边食一边玩游戏,呢个夜晚真系好Happy呀🥳🥳🥳