2010-07-27 3 浏览
上礼拜同朋友去尖沙咀shopping, 行到6:30PM都见肚饿, 我地决定去食久违了的越南菜.我地在楼下时个waitress已经派了一张coupon给我们, 上到去又不算太多人, 我侕选了个卡位坐,(1) 越色春卷: coupon指定赠品, 虽然细细条, 不过都炸得松脆, 咬落脆卜卜. 仲有两块生菜俾埋(2) 软壳蟹饭: 味道就一般, 好淡, 我地要用捞檬汁捞饭呀 (3) 烤猪肉捞檬: 唔错, 猪扖咬落好肥美, 不过块猪扖好少咋, (4) 南瓜炖蛋︰D蛋白好甜, 南瓜就无咩味, 拼落南瓜啱啱好, 建议佢地下次整个"净"蛋白仲好,,,环境都OK, 开头后面有班人都几嘈, 好彩佢地都走得快, 咁就静好多.卫生都OK, 起码无苍蝇周围飞.服务都OK
仲有两块生菜俾埋

卫生都OK, 起码无苍蝇周围飞.
服务都OK
越式春卷