如果有小朋友,系几好选择。但就唔好志在系烧嘢食。😖平心就烧烤而言,一定系普通-差。一个炉包一包炭,嚟到店员先advice 我地用一个炉(本身book 2 个)。嘢饮系雪碧杨协成康师傅之类,可乐七喜𠮶啲都无。相比起白石、西贡𠮶啲,呢度似发展中国度😂拎食物有两个托盘预先set好啲立杂嘢比你,再用个盘去couter嗌食物,店员再放上去。但本身𠮶盘立杂嘢真系食之无味 弃之可惜🫣唔值钱嘢仲有个朋友食素,我地9个人,佢都唔肯比多个盘我哋。其实已经要经counter 攞嘢食,但都唔唔user friendly, 真系头都大。好彩个朋友醒目,有带自己碟,逐少逐少拎呢啲有新意胜在有大型充气滑梯,夏天有玩水区(去𠮶日8月中,无见到有开)大人可带细路嚟玩、体验吓。同埋有盖区有串烧炭炉,同韩烧炉。(不过串烧炭炉其实真系贪得意,火喉好难控制,目测有1-2枱已起哂大火。其次,有盖位其实劲焗,无冷气,我韩烧串烧,嚟呢到真系好咩?🥲)
如果有小朋友,系几好选择。但就唔好志在系烧嘢食。😖
平心就烧烤而言,一定系普通-差。
相比起白石、西贡𠮶啲,呢度似发展中国度😂
但本身𠮶盘立杂嘢真系食之无味 弃之可惜🫣唔值钱嘢

同埋有盖区有串烧炭炉,同韩烧炉。