2024-10-13
以前喺gym房,最钟意就系播住大胃王嘅片🤣 望住大量食物跑有动力啲🤪 上个礼拜误打误撞发现香港都有好啱大胃王去嘅餐厅❗️而且系专门食丼饭嘅日式餐厅添🇯🇵 < 1蚊丼饭劲食擂台挑战 >💫 头一碗丼饭计正价,清碗之后加一蚊1就可以有多一碗丼饭,如此类推,限时60分钟内完成☑️ 暂时见到排行榜嘅纪录系食到5碗🍚 自问胃口大嘅话,可以考虑退挑战吓😆< 其他优惠 >💫 当日我好想食甜品,所以就冇挑战大胃王擂台,反而系轻松地攞到优惠👉🏼 50分钟内交枱可以有全单75折嘅优惠❗️(平时返工食饭10分钟内搞掂,50分钟对我嚟讲系好多🤪)➿ 炸椎茸(虾肉冬菇) ($22/2pcs)唔系间间日式餐厅都有呢款菜式,所以我呢个冬菇迷冇谂咁多就叫咗啦🍄🟫 虾肉酿肉冬菇入边,新鲜即炸好重要呀~ 虾肉部份有更多就更好啦!➿ 牛肉寿喜烧 ($118)牛肉肉质不错,寿香烧嘅甜味突出,洋葱丝好入味呢🧅 汁同饭嘅比例都控制得好,唔会令珍珠米过湿,但又会够汁捞饭~➿ 酱油渍角切三文鱼配酱烧三文鱼腩 ($128)丼饭除咗有两款三文鱼之外,仲有蟹籽、中华沙律、蟹柳沙律、粟米🌽 青瓜粒🥒 五颜六色令到眼
而且系专门食丼饭嘅日式餐厅添🇯🇵
< 1蚊丼饭劲食擂台挑战 >
< 其他优惠 >
➿ 炸椎茸(虾肉冬菇) ($22/2pcs)
➿ 牛肉寿喜烧 ($118)
➿ 酱油渍角切三文鱼配酱烧三文鱼腩 ($128)
五颜六色令到眼球都舒服😆 渍三文鱼味道啱啱好,唔会过咸~ 而烧三文鱼腩嘅鱼皮烧到脆卜卜~ 整个丼饭口感丰富!
➿波子汽水 ($22)
➿ Sangaria提子汽水 ($18)