2025-02-26
早排在屯门揾到一间宝藏餐厅,我地觉得好非常抵食!好啱大胃王同埋好酒人仕 ❤️❤️一个超抵价钱满足哂 「酸菜鱼/麻辣烤鱼+任食麻辣鸡煲+任食海鲜火锅+刺身+任饮十几款生啤/黑啤+任食品牌雪糕」,呢铺真系回到本!!餐厅位置都几好找,过一条天桥就到大型商场!装修风格系港式风,都几 "打卡able" !⭐Round 1先食一款鱼锅先(麻辣烤鱼或者酸菜鱼),我地拣左无辣既烤鱼! 鱼款是鲈鱼,都几大条多肉架㖞!鱼好鲜甜衬埋个甜甜地既个汤底,食落好开胃!配菜既枝竹都好正!⭐Round 2麻辣鸡煲,辣度有得自己拣,可辣可不辣,我地叫左个BB辣!先炒煮4,5分钟,惹味又够晒镬气!鸡件大件多肉同埋好juicy,一锅吾够仲可以继续添继续添!好好食但记得要留肚啊!因为仲有下一round 架!!!⭐Round 3火锅来了!其实食完头2round我地都已经半饱,好好食但要忍住,因为呢round有海鲜啊!!海鲜区有多款选择 都觉得几新鲜吾错!自己夹又得叫店员帮你夹也可! 我就encore左几次花甲、鲍鱼同大虾! 鲜甜又够爽!另外有2款高级牛肉选择,一款系安格斯牛颈脊,另一款系萨摩牛大米龙,一样是无限追加!🍻🥂🍾🍺🍹另外
⭐Round 1
⭐Round 2
麻辣鸡煲,辣度有得自己拣,可辣可不辣,我地叫左个BB辣!
⭐Round 3
🍻🥂🍾🍺🍹
另外讲下饮品,因为真系好吸引!
十几款任饮啤酒🍻任你斟 小女真系第一次见识 出面叫一瓶500ml闲闲地都收$7-80!我今次可以尽情饮喇!样样都试下!
🍦🍨🍦🍨
食完热野紧系要食番d冻野啦!好多时任食嘅火锅店或者放题店提供既甜品都系不知名又或者限每人一份!呢度见到既都系知名品牌(包括movenpick天花板雪糕), 仲要系无限量食!!!
不得了。。。。。
另外餐厅仲会有大大块刺身 串烧等! 实在挑战紧我地个胃🤣🤣
总括而言,餐厅性价比 大家都看到有几高!晚上人流不绝,订座稳阵!