见到有区议员推介呢间面店嘅大胃王秘汁捞面,话好味、多𩠌又抵食,所以今日行过去试吓!一入去就有位啦👍!落咗单之后,等咗15分钟终于有得食。个面真系好大碟㖞!够晒份量,配菜就有鸡翼、肠仔、猪扒、冬菇、豆卜同西兰花🥦。先试下个面,质地烟烟靭靭,但睇真D原来个面都未煮熟透😰😰,面心仲仍然系面团状态。至于做捞面嘅卤水汁,味道仲好咸😓,食完个人好水肿同口干。上海拉面又越食越索汁,面条就黐埋一旧旧😫。至于配菜方便,佢只冬菇都好似好出名,但系我就觉得冇冬菇香味😞,只系食到面头嘅卤水汁味。豆卜亦因为索咗卤水汁,所以又系咸到难以入口🤮。呢个面的而且确系抵食夹大件,但就冇质素可言。店舖嘅卫生亦系大有改善空间👎👎1)厨窗满布蚊滋🦟尸体2)灯罩及冷气布满尘网3)楼面亚姐长发披面,好惊佢啲头发跌落食物裹面

呢个面的而且确系抵食夹大件,但就冇质素可言。

店舖嘅卫生亦系大有改善空间👎👎
1)厨窗满布蚊滋🦟尸体