2020-12-11 1549 浏览
👩🏻‍🤝‍👨🏼鲗鱼涌觅食呢几日疫情又劲咗咁多...公司又行返AB team🥲无咗平时lunch 饭脚唯有自己去觅食,终于去咗平时成日经过但唔敢试嘅FETE UP飨量,之前望入去见到系sell健康餐盒但因为成日觉得健康嘢=贵+细份+唔好味😂 好啦我承认喺我肤浅🤣所以今篇要为健康饮食平反下😂🥢beef thrust signature bowl $68+温泉蛋 $5🤣 本身仲怕唔够饱所以仲加温泉蛋🥚 系到奉劝食量唔太大嘅女生千祈唔好睇少个份量,因为会饱到食 唔 哂 😆入面配嘅五色菜底中最出色系烤南瓜🎃 仲有羽衣甘蓝,车厘茄,豆薯,红葱,鹰嘴豆,糙米,再淋埋亚麻南瓜籽籽酱😙 原来呢堆嘢加埋一齐健康得嚟都可以好好味,不过牛肉饼个人觉得干身咗少少,但系成个饭呢个价钱但包含咗咁高营养价值抵返哂🤣 🥢开心果奶 跟餐加$13可能我少买健康产品,开心果奶(纸包)真系第一次见,好好饮🙈推荐大家值得加钱跟😙——————🥢🥢🥢——————
👩🏻‍🤝‍👨🏼鲗鱼涌觅食

🥢开心果奶 跟餐加$13