餐厅: Bistro on the Mile
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
睇左openrice都有一段时间..不过食评就真系第一次写..因为呢间既buffet真系唔错..忍唔住要分享下...... 话说昨天和老公本来是计划到Todai吃dinner buffet..但惊觉它最近劣评如潮..故临时改变了计划.....看到这里寥寥的几个食评..但大都是"笑脸"的..于是就作出了新尝试!!!点知去到..果然有惊喜!生蚝..挺新鲜..从来不吃生蚝的我..在这里吃了人生的第一只生蚝!!! 唔错冻长蟹脚..我没有吃..因怕麻烦..但老公说味道很好..很鲜..而刺身都很新鲜..有一片片和一砖砖的芝士..用来配饼干..芝士好味!热盘我只吃了很少..不是味道不好..而是旁边的甜品太吸引了!!!甜品的款式很多..一杯一杯的..卖相很精美..而且每件的味道也很好..没有一件是不好的..由于雪糕柜坏左既关系..一杯杯既雪糕8点起由人手派发..数量不限..有四个味..cookie & cream..chocolate..士多啤利..呍利哪......我同老公一共食左10杯!!!! 讲完d食物..讲下d服务先...果度d待应好多..平均几个待应serve 一台..所有野都好有效率..

故临时改变了计划.....
点知去到..果然有惊喜!
刺身都很新鲜..
有一片片和一砖砖的芝士..用来配饼干..芝士好味!
没有一件是不好的..
我同老公一共食左10杯!!!!

讲完d食物..讲下d服务先...
而且笑容充足..唔会黑口黑面..好难得ga!
走既时候..我漏左部相机..成个钟之后先谂起..佢地竟然主动打俾我!
今时今日咁既服务真系唔话得...

由6:00食到9:00 ..用埋openrice 8折coupon..
一个人$230..抵啦!

甜品
甜品