2014-09-30 453 浏览
下午茶时段,先至医肚,去到无乜人,装修似西餐厅!偏暗略残旧,地方干净!食物以西式多!我们但求快,叫碟头饭最快!叫咗:瑞士汁洋葱鸡髀饭--食物好快到,简单一只鸡髀,椰菜洋葱拌碟,少许豉油汁,鸡髀够大只,外脆内软,外皮炸得薄脆,我都忍唔住食晒,肉质颇嫩,少许肉汁!拌碟洋葱及椰菜爽脆,酱汁唔似平时瑞士汁咁甜,似普通豉油汁,都好味!另外叫了「蕃茄牛肉饭」:蕃茄新鲜厚肉,肉质爽口,牛肉有两款,有啲系普通牛肉片,有啲系切碎牛扒(明显厚好多)难得唔会嗱到无晒味!有咬口,有肉汁,不过亦有少许筋,但可接受!而且个汁微酸,好开胃!唔唔错!门口可以泊车,侍应勤快,上菜落单好爽手!唯一系厕所在店外商场地牢,又转左几次先到,唔方便!

食物以西式多!我们但求快,叫碟头饭最快!叫咗:

瑞士汁洋葱鸡髀饭
热柠茶