2022-03-01
首先餐厅位于一个商场里面,一入到去餐厅里面,店面空间都几大,且有颇多卡位,配搭埋日式装饰,彷佛去咗日本一样🎏:)-1.秘制日式猪软骨乌冬 首先乌冬食落去都几烟韧,汤底就系日式木鱼高汤,侧边仲有粟米同埋啲紫菜丝,紫菜都浸得几霖,猪软骨腌得好入味,啲肉又松软,焖得啱啱好🐷2.乌冬套餐所附送的三件寿司🍣呢个乌冬套餐60几蚊,送咗三款寿司,旁边仲有日式豉油以及Wasabi作配搭,三文鱼几滑亦都几有咬口,鱿鱼爽脆且弹牙,希灵鱼脆脆地3.牛肉火锅配寿喜烧汤底🍲火锅里面有大量嘅白菜以及少量嘅金菇同冬菇🥬,啲菜令成个火锅更鲜甜,汤底都唔错,都几浓郁,牛肉厚滑而且都有好多片,牛香味都好重!佢仲有一个白饭可以另上,但系我们已经好饱了,所以就没有再吃,大胃王一定要嚟!4.火锅套餐所附送的两个手卷首先个三文鱼腩好厚好有肉地,芥末八爪鱼就几弹牙,我自己就将啲八爪鱼粒放入火锅里面,出乎意料地都几好食😋5.巨峰以及白桃特饮特饮🍇首先巨峰梳打水嘅提子味都几浓,白桃酱俾得好充足,口渴都可以嗌嚟饮❤️-如果系小之旅或者学生都不妨同朋友一齐嚟食平平地的日本餐,包保你食到好饱‼︎
1.秘制日式猪软骨乌冬
2.乌冬套餐所附送的三件寿司🍣