餐厅: 好吃吃光
资讯:

2023-10-17 339 浏览
想食好耐既好吃吃光,之前见到好多人黎呢度食佢地既鲁肉饭,觉得好吸引!不过长期都要排长龙,今日趁平日午市少啲人既时候食,排一阵队就食得!鲁肉饭份量都几够,仲有得多饭少饭同埋添饭添!一定食得够饱。 1⃣️月见蚵仔鲁肉饭($62) 蚵仔份量极多,而且好大粒好饱满🥰仲有生蛋黄可以拌饭食~鲁肉系半肥瘦而且拌饭有浆口既感觉,完全就系台湾风味!而且卤肉汁都够食晒成碗饭。  2⃣️起司鸡排蛋饼($38)     芝士好正🤤比较特别既系蛋饼入面加左生菜,多做层爽脆。 、
 1⃣️月见蚵仔鲁肉饭($62)
月见蚵仔鲁肉饭
2⃣️起司鸡排蛋饼($38)
起司鸡排蛋饼
芝士好正🤤比较特别既系蛋饼入面加左生菜,多做层爽脆。 、
月见蚵仔鲁肉饭
起司鸡排蛋饼