大角咀真系好多好嘢食😂近一两年仲多咗好多高质cafe☕️呢间就系主打pet friendly🐶一嚟到就见到门口好多狗仔被坐定定影相📸️😂🤣cafe都系主要用白色同木色系做主调 虽然店内位置有啲逼啦 佢哋仲有个signature榻榻米位系几靓架~🥄一浪总汇吐司🍞 $78好厚呀~厚过汉堡🤣入面有超厚鸡髀肉 蛋 蕃茄 花生酱沙律酱等 包皮表面烘过嘅 入面就因为太多料软软地 不过旧🍗好好食😋蛋都半熟得刚好 个人好唔中意食蕃茄但呢块几好味🤣这个是全日早餐🍳 $98All day就一般了 可能系第一次食和牛黑松露肠 觉得偏咸 另外和风沙律嘅汁都系偏咸 所以食到最后有啲唔balance🥲😂Iced mocha🍫 $49咖啡水准反而几好!甜度同朱古力味岩岩好 冻mocha好惊过甜 走甜又冇埋朱古力味咁Cappuccino🍼 $39唔知点解好多Cafe嘅cap都好易好重奶味冇晒咖啡味 所以每次嗌都系一个冒险😂呢到够香够味我中意(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)本身想食明太子意粉 但原来系工作日限定!所以附近上班的朋友有福了!🍝
🥄

一浪总汇吐司🍞 $78