2018-07-07
大角咀真系好多好野食🤩今日同朋友gathering 就去左Villa Villa系大角咀既分店,环境好舒服🤗创作料理 1. 温泉蛋牛油果三文鱼他他不嬲蛋+牛油果+三文鱼都系绝配,呢个他他味道夹得岩岩好!2. 月见汁和牛粒饭 月见汁其实即系温泉蛋,本身以为系普通牛肉饭,点知系大惊喜呀!😱和牛粒好冧好香好有牛味,个汁先系重点,有小小似鳗鱼汁,但又唔系完全鳗鱼汁,总之成个饭好好食😋每个创作料理set都有一份创作料理拼盆,有沙律、玉子、紫薯栗子薯饼、龙虾沙律自家制香草包同泡沫芝士杯,全部都好特别好好食嫁😆烟三文鱼火箭菜Pizza 好多好多火箭菜,每块pizza上面都有一块烟三文鱼,芝士好好味,我冇野可以挑剔🤪樱花海之幸Pizza 呢个pizza我无言了.....上面铺满樱花虾,绝不唔吝啬🤩樱花虾真系多到泻,之后每啖都有海鲜有芝士呀😍双重芝士脆薄饼 芝士真系拉丝嫁🤩🤩🤩最欣赏系个饼底真系好脆,做得好好❤️北海道帆立贝意大利饭•黑松露忌廉汁 味道都好好,有好浓既黑松露味,我最钟意系每粒饭中间仲有dd未熟既感觉,但就未必个个都喜欢~黄金炒薯条家下兴黄金乜乜乜,姐系咸蛋黄啰😏好食就好食既,但就劲邪恶啰!
创作料理
1. 温泉蛋牛油果三文鱼他他
不嬲蛋+牛油果+三文鱼都系绝配,呢个他他味道夹得岩岩好!
2. 月见汁和牛粒饭
烟三文鱼火箭菜Pizza
樱花海之幸Pizza
双重芝士脆薄饼
芝士真系拉丝嫁🤩🤩🤩最欣赏系个饼底真系好脆,做得好好❤️
北海道帆立贝意大利饭•黑松露忌廉汁
黄金炒薯条
家下兴黄金乜乜乜,姐系咸蛋黄啰😏好食就好食既,但就劲邪恶啰!跑多10k都唔敢消呀😩