2019-06-02
大角咀,呢个系市区既孤岛,明明系好近旺角,但最可惜就系冇地铁到,令到呢到成为自成一格既觅食地。其实,旺角唔算多人,只不过系地方唔够大啫,所以你唔会揸车去旺角,但系,😏,大角咀,泊正正系大街,成个几钟都冇呀蛇,就算冇表位,又如何...!(但我唔鼓吹亦唔鼓励)呢间店门口 5-7,望得到既可以放3,4架既。但成条街左右都有车乱泊,hehe。讲返食物先,呢间餐厅,意式味道,有意大利饭,但冇 pizza。睇过之前既食评,的而且确,好丰富,百零蚊,包沙律,餐汤,蒜蓉包,主菜,餐茶,仲有甜品。于是乎叫咗个安格斯牛排试下啦!卖想好好呀!用石板装上,格调一流。唔系一般铁板餐,但要留意,唔好谂住五成熟,块石板唔会有余温可以将五成变七成熟。好在我叫左七成。块排大到食唔晒,有薯蓉,系够食既。可惜既系,未有酒牌,如果可以配一杯仔红酒,就更佳,可能仲系新啦。希望呢间店越做越好啦,因为呢到既服务真系好到加零一。餐饮都可以㨂即磨咖啡,正
餐汤(野菌汤)
安格斯牛排
餐饮都可以㨂即磨咖啡,正