2021-06-19
又多一间文青风格Cafe啦,Cafe多到真系追唔哂呀😵 一浪既环境舒适,设有Tatami座位,和式风格仲有柴犬店长坐阵,非常可爱!仲欢迎大家带狗狗去架🐶《一浪总汇吐司》 ($78)由盐烧鸡腿、日本鸡蛋、小黄瓜、番茄、高丽菜、花生酱和美乃滋组成,系佢地既Signature!整作需时但一定要试啊😍 厚厚既三文治,非常吸引,材料好丰富!鸡腿肉好鲜嫩,完全唔鞋!仲有薄薄既花生酱,配搭好新鲜,出奇地好味,不过唔算多,所以唔会好甜腻!反而唔系咁食到美乃滋既味道🤨 吐司面烘至香脆而内里松软,蔬菜好脆口,咬落口感丰富,整体黎讲十分满意🤤《冻橙啡》 ($45)当鲜橙遇上咖啡,原来系咁Match🤤水果既酸甜加添左清新既感觉,咖啡好香浓,同橙汁搅伴埋一齐饮唔会太苦,唔中意咖啡苦味既朋友都可以一试!《美好时光CROFFLE》 ($68)Croissant + Waffle !近期大热既Croffle相信大家都唔陌生!牛角包加窝夫既混合体非常邪恶😍 依个Croffle系暂时我食过最好味既!咬落真系好酥脆又松化🤤仲好香牛油味,真系整得好出色!配搭冰冻香草雪糕更加好味,香草味好香浓可口!大推❤️
《一浪总汇吐司》 ($78)
《冻橙啡》 ($45)
《美好时光CROFFLE》 ($68)