餐厅: 小林札幌拉麵
资讯:

2020-11-29 114 浏览
几日前同朋友去咗大角咀攞急救证书顺便去发掘下附近有啲咩特色小店🤩今次就去咗呢间日式小店食lunch😎😎🌟二人套餐(💰258)呢个餐包咗2个主食+3个自选小食我哋主食就叫咗2碗普通拉面🍜🍜而小食就要咗串烧🐔+吉列猪扒🥩+自家制饺子🥟整体份量都几多 两个人有咁多嘢食 几抵食😆✨普通拉面 见到碗拉面时 有啲吓亲 心谂咁大碗嘅😳😂好彩我都食得哂 唔洗做个大嘥鬼🤣👻呢款面配搭简简单单 有日式叉烧 海带 甘荀 葱丝如果唔想呢款拉面嘅 可以另外+$转其他款🤓.✨烧鸡翼 & 烧鸡软骨 各2串外面烧得几脆 而啲肉又唔会好干身加埋啲柠檬汁🍋一齐食 唔错啊🤓好欣赏呢间店喺将啲鸡翼拆咗骨 咁就唔使担心会食到好论尽🤪.✨自家制饺子🥟一碟有六只 每只嘅大小均匀咬落馅料几juicy 而且几鲜甜😋唔沾酱汁都已经好够味👍🏼可惜个底有啲㶶 如果唔系就更好😙.✨吉列猪扒🥩 炸猪扒加上椰菜同沙律酱 呢个组合无得输😆
几日前同朋友去咗大角咀攞急救证书
顺便去发掘下附近有啲咩特色小店🤩
今次就去咗呢间日式小店食lunch😎😎

🌟二人套餐(💰258)
呢个餐包咗2个主食+3个自选小食
我哋主食就叫咗2碗普通拉面🍜🍜