2023-06-19
呢间食印度 x 意大利菜嘅小店已经 Bookmark 咗好耐啦今日终于试到了 ✌🏼Lunch Set 非常多选择 份量极大 性价比超高* 我同老板讲不如试下加价或者减份量 🤣Starter 有印度脆饼同多士配 Coriander Green Sauce 好清新是日餐汤系南瓜汤 好 CreamyTikki Chaat 系 Exactly 喺印度食到嘅味道Chicken x Fish Curry with Paratha个人钟意咖喱鸡个汁多啲足足有 3 块 Paratha超饱肚Handmade Seafood Pizza上枱𠮶阵简直「 哗 」一声一个人点可能食得晒饼底喺薄批 好松软面头仲有好多芝士同蟹肉Sivaiya ( Vermicelli Pudding )香滑嘅牛奶加上粉丝同开心果碎呢个系配合香港人口味嘅减甜版本突然间又好挂住我嘅印度之旅 🇮🇳最后用一杯 Masala Tea 作结煲出嚟嘅奶茶绝对同即冲嘅无得比十万个满足之后继续上班去饮饱食醉之后同老板倾咗一阵老板话好多食材好似 Ghee 都系由印度入口份量加大咗但系都唔敢加价不过人流真系好少 ( 可能大家以为呢度净系食印度菜挂 )下
今日终于试到了 ✌🏼
十万个满足之后继续上班去
饮饱食醉之后同老板倾咗一阵
老板话好多食材好似 Ghee 都系由印度入口
份量加大咗但系都唔敢加价
不过人流真系好少 ( 可能大家以为呢度净系食印度菜挂 )
下次嚟要试下 Biryani 同 Pasta 先
希望大家有机会都嚟帮衬下呢间有 Heart 又有 Quality 嘅小店 🙏🏼