Burgerman🍔• 今次嚟到位于大角咀嘅Burgerman🍔总店本身喺深水埗😆然后而家喺大角咀都开埋分店✨汉堡包嘅价钱大概由$58-$140不等 店内大约有十零个座位 用自助形式 餐桌有调味料和纸巾提供 最贴心嘅位系会提供埋即弃胶手套🧤一啲都唔怕食到只手污糟邋遢🥰 ————————————————❶ 日本飞驒牛汉堡 $108配料有蘑菇、飞驒牛、芝士和煎蛋🍳 个人觉得虽然睇落价钱略贵 但绝对物超所值✨始终飞驒牛都系和牛嘅一种🤣首先面包烘得脆口 中间嘅飞驒牛煎得香但同时嫩滑多汁 入口即溶 而且好香牛肉味😆个人都几推荐试吓呢一款🥰❷ 特级黑松露和牛汉堡 $108个包就算放左一阵都冇湿哂🤣保持到佢松软嘅状态👍🏻有满泻嘅黑松露同埋芝麻酱😚黑松露酱就好浓菇菌味😆而且加埋熟哂嘅煎蛋、豆苗同芝士 口感再丰富左😚(虽然唔太食到有芝士味🤣)块和牛就够哂厚身🙌🏻重牛味!而且好juicy🥳一路食一路滴汁🤤够哂邪恶!😋❸加配汉堡套餐 $20 薯格 | 罐装汽水薯格系即叫即炸 而且够晒香脆 每块都够晒大块 份量都几足够 就咁加一份都已经够我哋两个人share🤣个人嚟讲都觉得几值得一试 睇社交平台 bi
Burgerman🍔

————————————————

❶ 日本飞驒牛汉堡 $108

❷ 特级黑松露和牛汉堡 $108

❸加配汉堡套餐 $20
薯格 | 罐装汽水

个人嚟讲都觉得几值得一试 睇社交平台 bio店主话「坚持人手打牛,即叫即做」可能就系因为呢份坚持所以啲汉堡包先咁好食😋
————————————————————
推荐指数: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑| 7.5/10