2024-11-09
#大角咀玥屋 我的珍藏寿司爱店,今次同朋友去仲试咗师传嘅隐藏菜单:珍宝生蚝($50/只),前后食咗15款寿司料理,埋单都只需人均港币$85。🍣三文鱼、火炙三文鱼、火炙三文鱼腩作为三文鱼控嘅我,每次嚟亲都必点嘅三文鱼三兄弟😂🙌🏻 三文鱼油脂均匀鲜美,同醋饭融为一体,口感绝佳!本人超级大推!🦐甜虾、辣三文鱼、葱吞拿鱼甜虾鲜甜无腥味;辣三文鱼辣味好够,但又唔会死辣,食到三文鱼味,味觉冲击超刺激;葱吞拿鱼又系我一试便爱上嘅寿司,超巨型又好味,钟意食吞拿鱼嘅朋友仔,千祈唔好错过!🐚吞拿鱼、象拔蚌、带子、赤贝吞拿鱼肉质肥美、象拔蚌带子赤贝呢三款贝类三兄弟,亦都系我每次嚟到都会不断encore嘅,每一啖都系新鲜同埋超正嘅口感,推介比大家!🌸希灵鱼籽、玻璃虾、黄金鱿鱼、花之恋至于呢几款系我今次第一次点嘅,以上全部平均每样都系港币$5-$13 ,超高CP值!🤫珍宝生蚝(隐藏菜单)今次嚟师傅推介限定菜单珍宝生蚝,真系手掌咁大只超夸张,加咗啲葱花同埋啲酒点缀,味道系会令你流连忘返嘅,虽然港币$50/只,不过人生点都要试一次嘅!📸同场额外寿司师傅喺我哋面前制作寿司,别有一番风味🤤;玥屋目前只接受电话预约☎️逢星
🍣三文鱼、火炙三文鱼、火炙三文鱼腩
🦐甜虾、辣三文鱼、葱吞拿鱼
🐚吞拿鱼、象拔蚌、带子、赤贝
🌸希灵鱼籽、玻璃虾、黄金鱿鱼、花之恋
🤫珍宝生蚝(隐藏菜单)
📸同场额外
寿司师傅喺我哋面前制作寿司,别有一番风味🤤;玥屋目前只接受电话预约☎️逢星期一会开放预约时段🧑🏻🍳
#香港美食 #香港foodie #大角咀美食 #玥屋