2023-05-19 31 浏览
好耐无去麦金麦金喇!劲挂住佢个鲜牛油🧈邪恶之物😈😈!今次同新饭脚去,每一个饭脚都真系食到哇哇声❤️椰香南洋烧面包$34(+$4 鲜牛油)+鲜牛油 + 鲜牛油+ 鲜牛油,重要的事讲三次!!烧面包是肉体鲜牛油就是灵魂,面包脆脆又唔干,椰香酱少少甜加入鲜牛油既香同滑,卡路里奉献之旅❤️❤️❤️值得❤️槟城香炸卤肉卷🫔$40外观好似炸虾卷,但入面系卤肉!味道几得意几好食😋古来咖喱鱼配珍珠饭$62个饭本身系配椰浆饭,绿绿的!不过我比较喜欢白饭既饭香所以转成珍珠饭!咖喱鱼肉身都够厚,最爱系佢地配菜花生同鱼鱼!细渗$88我同饭脚都系肉骨茶爱好者,麦金麦金有提供无限添饮,啱哂我地二个!佢地个肉骨茶药材味好够浓,少少🤏甜,我自己一个人已经饮几碗🤣配料有猪脚、豆卜、猪肉、鸡脚都好丰富,感觉好补身!!椰汁班兰冰$28班兰同椰汁本身已经系情侣关系,分不开的😌* 不设加一服务费

椰香南洋烧面包$34(+$4 鲜牛油)
椰香南洋烧面包+鲜牛油

槟城香炸卤肉卷🫔$40
外观好似炸虾卷,但入面系卤肉!
味道几得意几好食😋

古来咖喱鱼配珍珠饭$62

细渗$88

椰汁班兰冰$28
班兰同椰汁本身已经系情侣关系,分不开的😌

* 不设加一服务费
椰香南洋烧面包+鲜牛油