2024-02-10
。゚・ 𖥸──-ˋˏ 👣 The Francesco ˎˊ-──𖥸 。゚・💛 巴马火腿, 黑松露酱薄饼 💵 HK$138薄饼饼底做得好香脆内软熟🤩厚度适中黑松露味好香浓, 芝士🧀浓郁既可以做到拉丝😍巴马火腿大大块, 咸香味十足😚上边仲铺满咗满满嘅火箭菜🤭材料丰富十足所有食材配搭起黎真系好好吃喔🤤忍唔住食多几件😘💛 香煎虎虾南瓜意大利饭 💵 HK$138意大利饭质感做得好烟靭有口感😍酱汁亦都做得非常juicy, 南瓜味好香浓甜甜的🤤虎虾系最抢眼🤩真系超大只而且食落去嘅肉质都非常弹牙爽口🤤💛 蒜蓉炒蘑菇 💵 HK$48我超爱吃佢嘅炒蘑菇😍上枱时已经闻到好香浓嘅蘑菇香味🤤浓餐厅系落咗劲多蒜蓉去炒🫠好啱我呢啲蒜蓉人😂而且蘑菇炒得保留到应有嘅水份唔会太干🤩💛 紫薯蓉 💵 HK$58开头以为佢系属于甜嘅紫薯, 但餐厅系喺紫薯上边洒上一啲盐, 所以食落去系咸咸的, 质感好绵密😙系一个几特别嘅菜式💛 意大利提拉米苏 💵 HK$78佢哋既提拉米苏做得都好出色🫠一望首先见到佢做得好有层次同厚度, 食落去系香浓嘅咖啡味同带有淡淡嘅酒香, 而就香亦都唔会太浓烈, 食落去口感好Creamy, 入口即溶🫶🏻好
💛 巴马火腿, 黑松露酱薄饼 💵 HK$138
而且食落去嘅肉质都非常弹牙爽口🤤
💛 蒜蓉炒蘑菇 💵 HK$48
💛 紫薯蓉 💵 HK$58
💛 意大利提拉米苏 💵 HK$78
佢哋既提拉米苏做得都好出色🫠一望首先见到佢做得好有层次同厚度, 食落去系香浓嘅咖啡味同带有淡淡嘅酒香, 而就香亦都唔会太浓烈, 食落去口感好Creamy, 入口即溶🫶🏻好吃